MENU | DANIA GŁÓWNE

Dania Główne

Tagliatelle aux crevettes

34
Tagliatelle z krewetkami w emulsji winno-maślanej z pomidorami

Tagliatelle aux escargots

38
Tagliatelle ze ślimakami, szpinakiemi i zieloną fasolką

Tagliatelle Végane

28
Tagliatelle z pesto, zielonymi warzywami i pomidorkami

Foie au vin

32
Wątróbka drobiowa w sosie z czerwonego wina Bordeaux i purée ziemniaczanym i truskawka w sosie balsamicznym

Burger Strasbourgeois

36
Wołowina z boczkiem, pomidorem, kiszonym ogórkiem, sałatą, cebulą i frytkami

Burger des Vosges

39
Wołowina z boczkiem, serem raclette, pomidorem, kiszonym ogórkiem, salatą, cebulą, i frytkami

Magret de canard

59
Pierś z kaczki na purée ziemniaczanym ze szczypiorkiem, kolorowe marchewki, groszek lub bób, z rabarbarem

Chateaubriand

79
Sezonowana polędwica wołowa z pęczakiem, ziołami, szpinakiem, purée z selera, sosem chateaubriand z jeżynĄ, tymiankiem i brokułem

Cotelettes d’agneau

79
Kotlety jagnięce z angielskim ziemniakiem, zielonym groszkiem, szpinakiem i pomidorami i pieczonym młodym selerem

Casserolle de fruit de mer

59
Kociołek owoców morza, krewetka, kalmar, mule ośmiornica z grzankami czosnkowymi

Sandre

65
Sandacz na purée ziemniaczanym z ragout warzywnym i sos salsa orzechowa

Sole royale

140
Sola z Dover na emulsji z palonego kalafiora, baby cukinia, por, marchewka, czarna soczewica

Assiette Végane

28
Sezonowe warzywa z palonym kalafiorem
Przewiń do góry