MENU | DANIA GŁÓWNE
Dania Główne
Tagliatelle aux crevettes
34
Tagliatelle z krewetkami w emulsji winno-maślanej z pomidorami
Tagliatelle aux escargots
38
Tagliatelle ze ślimakami, szpinakiemi i zieloną fasolką
Tagliatelle Végane
28
Tagliatelle z pesto, zielonymi warzywami i pomidorkami
Foie au vin
32
Wątróbka drobiowa w sosie z czerwonego wina Bordeaux i purée ziemniaczanym i truskawka w sosie balsamicznym
Burger Strasbourgeois
36
Wołowina z boczkiem, pomidorem, kiszonym ogórkiem, sałatą, cebulą i frytkami
Burger des Vosges
39
Wołowina z boczkiem, serem raclette, pomidorem, kiszonym ogórkiem,
salatą, cebulą, i frytkami
Magret de canard
59
Pierś z kaczki na purée ziemniaczanym ze szczypiorkiem, kolorowe marchewki, groszek lub bób, z rabarbarem
Chateaubriand
79
Sezonowana polędwica wołowa z pęczakiem, ziołami, szpinakiem,
purée z selera, sosem chateaubriand z jeżynĄ, tymiankiem i brokułem
Cotelettes d’agneau
79
Kotlety jagnięce z angielskim ziemniakiem, zielonym groszkiem,
szpinakiem i pomidorami i pieczonym młodym selerem
Casserolle de fruit de mer
59
Kociołek owoców morza, krewetka, kalmar, mule ośmiornica
z grzankami czosnkowymi
Sandre
65
Sandacz na purée ziemniaczanym z ragout warzywnym
i sos salsa orzechowa
Sole royale
140
Sola z Dover na emulsji z palonego kalafiora, baby cukinia, por, marchewka, czarna soczewica
Assiette Végane
28
Sezonowe warzywa z palonym kalafiorem